16 maj 2013

WALK IN HIGH HEELS!

Hur snyggt är det inte med hög klackat?! En liten klack på skon kan verkligen piffa upp en vardags outfit totalt, lite som pricken över i:et. Inte nog med att det ger en snygg look utan även en bättre hållning, när man kommer upp på "tå" så måste man sträcka på sig automatiskt för att bibehålla balansen.

Men det kan vara lite besvärligt att gå i klackar i början, det man måste göra är att ÖVA! Allt händer inte över en natt, det tar tid innan man har lärt sig att kunna gå snyggt i klackar, utan att knäa.

Jag har några små tips som man kan tänka på som jag har fått lära mig:
Tips 1 - Det första är att man inte ska ta för långa steg, ta lite mindre än vad du vanligtvis brukar   göra.
Tips 2 - Trampa inte ner med klack spetsen först så det blir för stor rullning framåt, utan försök landa mitt på klacken eventuellt något bakåt. Detta gör inte bara att gången blir snyggare utan även att man landar mjukare när foten sätts i och minskar påfrestningar på knäna.
Tips 3 - Även om man sträcker på sig naturligt i klackar så måste man ändå tänka att ta bak axlarna, man vill inte gå och "hänga" det blir ingen vacker syn.
Tips 4 - Fötterna blir snabbt trötta i klackar och skoskav kommer med jämna mellan rum, tänk därför på att gå in klackarna hemma några dagar först så dom mjuknar till och formar sig efter sin fot. Det är värt att lägga en slant extraför bra kvalité och framförallt för att få ett par bekväma klackar.

Det var några enkla tips som man kn tänka på, många av er kände säkert redan till dessa men för er som inte är så vana att gå i högklackat. :)

(bild tagen från google)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar